Ulkoportaiden korjaus sulalaatoilla

Ulkoportaat ja luiskat voidaan korjata pinta-asennettavilla Sulalaatta sulanapito lämpöelementeillä.

Sulalaatat suunnitellaan ja valmistetaan kohteen mittojen mukaan. 

Sulalaatta asennukset ja portaiden korjaukset voidaan tehdä myös
talvioloissa. Pakkanen ja lumi eivät asennuksia jarruta!

Järvenpään tilakeskus, kaarevat Sulalaatta porrasaskelma lämpöelementit

Sulalaatta Askelma- ja Tasoelementit voidaan pinta-asentaa kaikille pinnoille, myös puulle ulkoportaisiin, terasseille, laitureille ja myös puisiin uimaportaisiin (vedenvaraiset kohteet 24 V lämmitysjärjestelmällä).

Voimme toimittaa myös täysin uuden teräksisen Sulalaatta Portaikkoelementin itsekantavin askelmin, sekä itsekantavan Sulalaatta Tasoelementti invaluiskan.  

Sulalaatta on jälkiasennettavissa kaikille porraspinnoille

Sulalaatat ovat pinta-asennettavia sulanapitoelementtejä, jotka voidaan jälkiasentaa kaikille pintamateriaaleille (puu, betoni, luonnonkivi, asvaltti, teräs, merialumiini tms. ja itsekantavina hiekalle, soralle ja nurmikolle). Sulanpito on Sulalaatoissa suojassa vankan ruostumattoman teräskuoren sisällä.

Sulalaatta Askel-sulanapitoelementtien karhea kvartsihiekkapinnoite turvaa askeleen ja on mukava kävellä kesät, talvet, ja invaluiskissa renkaat rullaavat sillä pitävästi. Talvella turvallisuuden takaa Sulalaattojen energiatehokas sulanapito, kvartsihiekkapinnoitteen lisäksi.

Kvartsihiekkapintaisten Sulalaattojen värin voi valita Tikkurilan RAL Classic -värikartasta tai Tikkurilan Symphony-värijärjestelmän mukaan.

Portaiden peruskorjaus voidaan toteuttaa Sulalaattojen avulla usealla eri tavalla, riippuen nykyisen portaanne rakenteesta ja toteutuksesta. Meiltä voitte kysyä rohkeasti lisätietoja toteutusvaihtoehdoista kohteeseenne. Osaaminen on ammattitaitoamme ja kohteen suunnittelu sisältyy Sulalaatta tuotteiden toimituksen hintaan. Sulalaatta-sulanapitoratkaisut toteutetaan mittatilaustyönä, ja kotitalousvähennyksen osuus on siten suuri.

Sulalaatat voidaan asentaa suoraan olemassaolevan pintamateriaalin päälle tai betoni- tai graniittilaattojen tilalle. Rapautunut pinta tai sen osat voidaan myös tasoittaa betonivalulla ja asentaa Sulalaatat tasoitetulle alustalle. Betoniportaisiin ja massiivikivestä tehtyihin porrasaskelmiin porataan reiät elementtien kiinnitysruuveille iskuporakoneella ja timanttikärkisellä terällä. 

Sulalaatat voidaan asentaa puuportaiden askelmiin pinta-asennuksena. 

Sulalaatta askelmaelementit voidaan asentaa teräsrakenteeseen askelmien päälle pinta-asennuksena tai portaisiin voidaan tehdä uudet täysin ns. itsekantavat porrasaskelmat (ks. viereinen kuva, Saunaravintola Kuuman uimalauttaportaat, Laukontori, Tampere). 

Voimme valmistaa ruostumattomasta teräksestä tai merialumiinista kokonaan uuden portaikon tukirakenteineen ja kaiteineen. Porrasaskelmina ovat kvartsihiekkapintaiset Sulalaatta Askel-sulanapitoelementit. Portaikko tehdään kohteenne mittojen mukaan ja toimitetaan paikalle asennusta varten.

Voitte siten suunnitella kohteeseenne tarvittaessa uuden askeletenemän, porrasaskelmien lukumäärän ja niiden korkeuden. Voimme toimittaa portaikon kaiteilla tai ilman niitä, suunnitelmien mukaan.

Invaluiskiin voidaan pinta-asentaa Sulalaatta Tasoelementit. Toteutamme myös luiskien tukirakenteet kaikkiin kohteisiin.

Sulalaatta avantouintiportaat merialumiinista 24 V lämmitysjärjestelmällä ja kaidelämmityksellä avantouintikohteisiin.

Olemassa oleviin puu- tai teräsportaisiin voidaan asentaa 24 V lämmitysjärjestelmällä varustetut kvartsihiekkapintaiset Sulalaatta Askelma-elementit, ks. tuotteet-sivumme.

Sulalaatta itsekantava porrasaskelma

Toimitamme ratkaisuja kotitalouksille, julkisiin ja kaupallisiin kohteisiin sekä teollisuudelle

Totetutamme Sulalaatta sulanapito lämpöelementti-ratkaisut kaikkiin rakenteisiin, kaikille pinnoille ja kaikenmuotoisiin askelmiin ja kohteisiin uudiskohteista peruskorjaukseen.  

Toimitamme ratkaisuja kotitalouksille, julkisiin ja kaupallisiin kohteisiin sekä teollisuudelle.

Toteutamme kaikenkokoiset ratkaisut, yhdestä askelmasta useampikerroksisiin porrastorneihin tasanteineen ja teollisuuden raskaan liikenteen vaativimpiin sulanapitokohteisiin.

Sulanapidon tehot suunnitellaan kohteen sääolosuhteiden ja kohteen muiden vaatimusten mukaan, aina mahdollisimman energiatehokkaasti.

Sulalaatta on alkuperäinen kotimainen patentoitu sulanapito lämpöelementti, jo vuodesta 1998. Sulalaatat valmistetaan Suomessa.

Sulalaatta sulanapito lämpöelementit ulkoportaissa